Sähköistys2016-12-30T13:16:41+00:00

Sähköistys

Osaamisemme sähkön jalostamisesta, sähkön käytöstä ja sähköistyksien ratkaisuista on vahvaa. Kehittyneempiä ja varmempia sähköistyksen ratkaisuja tavoiteltaessa strateginen yhteistyö kanssamme tuovat suunnittelun, käytettävyyden ja turvallisuuden ylläpitämisessä merkittäviä hyötyjä.

Esisuunnittelu- ja selvityspalvelut

Tarjoamme sähköistykseen tarvittavat selvitykset, vaatimusten määrittelyt ja toteutusvaihtoehtojen arvioinnit. Teemme laskelmat sähkön tarpeesta ja -jakelusta sekä hankekonseptoinnin ja kustannusarviot investointipäätöstä varten. Vaihtoehtoisesti voimme selvittää olemassa olevan sähköjärjestelmän riittävyyden ja sen laajennusmahdollisuudet.

Lue lisää

Projektinhallinta- ja projektinjohtopalvelut

Tarjoamme vastuullista projektinhoitoa, sähköjärjestelmäprojektin hoito-, valvonta- ja johtamispalveluja sekä teknisen ja kaupallisen projektinhallinnan ja laadunvarmistuksen. Varmistamme tarkalla ja jatkuvalla seurannalla ja johtamisella sähköistyksen toteutuksen, suunnittelun, asennuksen, koestuksen, käyttöönoton ja käytön sekä dokumentoinnin onnistumisen.

Lue lisää

Prosessi- ja rakennussähkösuunnittelu

Tarjoamme osaavaa sähköjärjestelmien perus- ja detail-suunnittelupalvelua. Suunnittelumme sisältää tarvittaessa koko tuotantolaitoksen sähköistyksen detail-suunnittelun kokoonpano- ja hankintapiirustuksista yksilölliseen piirikaaviosuunnitteluun ja asbuild-dokumentaatioon. Tarvittaessa huolehdimme myös elinkaarenaikaisesta dokumentaatiosta.

LUE LISÄÄ

Tarkastus- ja koestuspalvelut

Tarjoamme osaavan, kriittisesti tarkastelevan ja laadukkaan tarkastus- ja koestuspalvelun. Meillä on kokemusta sähkökeskusten, -komponenttien, -laitteiden, -kaapeleiden ja -moottoreiden koestuksista, testauksista ja tarkastuksista kotimaan ja ulkomaan projekteista. Autamme varmistamaan sähkösuunnittelun sekä sähköistyksen toteutuksen, asennuksen, testauksen ja testausmenetelmät, koestuksen ja dokumentaation paikkansapitävyyden, kokonaisuuden toimivuuden sekä turvallisuuden.

Lue lisää

Asennusvalvonta

Tarjoamme asiantuntevan, osaavan ja opastavan asennusvalvonnan tilaajan ja toimittajan tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä on kokemusta sähkölaitteiden asennuksista, ratkaisuista, projektin läpiviennistä, ongelmien ratkaisemisesta, käyttöönotosta ja projektinjohdon tuesta työmaatoimintojen aikana. Haluamme edistää niin tilaajan kun toimittajankin onnistumista hankkeessa ja auttaa urakoitsijaa saavuttamaan työssään parhaan mahdollisen lopputuloksen ja ratkaisun.

Lue lisää

Käyttöönottopalvelut

Tarjoamme asiantuntevan ja osaavan käyttöönoton sähkökeskus-, sähkölaite- ja prosessikokonaisuudelle. Huolehdimme turvallisesta, suunnitelmallisesta ja dokumentoiduista sähkölaitteiden käyttöönotoista sekä tarvittavista tarkastuksista.

Lue lisää

Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Tarjoamme operatiivista koulutus-, huolto- ja kunnossapitopalvelua asiakkaan tuotantoa ja laatua ylläpitäen, tehostaen ja tukien. Palveluillamme autamme asiakasta pitämään sähkö järjestelmät, kenttälaitteet ja sähkökomponentit jatkuvasti käytettävinä, luotettavina niin turvallisuuden, toimintavarmuuden kun mittatarkkuuden osalta.

Lue lisää