Instrumentointi2016-12-30T13:16:41+00:00

Instrumentointi

Laaja osaamisemme instrumenteista, instrumenttiratkaisuista sekä instrumenttien käytöstä ja huollosta tukee asiakkaamme kanssa tehtävää yhteistyötä. Parempia, kehittyneempiä ja varmempia instrumentointiratkaisuja tavoiteltaessa strateginen yhteistyö ja kumppanuus kanssamme tuo suunnittelun, käytettävyyden, laadun ja turvallisuuden ylläpitämisessä merkittäviä hyötyjä.

Esisuunnittelu- ja selvityspalvelut

Tarjoamme investointiin tarvittavat selvitykset, teknisten vaatimusten määrittelyn ja toteutusvaihtoehtojen arvioinnit tai etsimme soveltuvimman instrumentointiratkaisun kokonaisuuden onnistumisen takaamiseksi. Teemme hankekonseptoinnin ja kustannusarvion investointipäätöstä varten. Autamme tarjouspyyntöjen tekemisessä, laatimisessa sekä tarjousten kilpailuttamisessa ja dokumentoinnin arvioinnissa.

Lue lisää

Projektinhallinta- ja projektinjohtopalvelut

Tarjoamme vastuullista projektinhoitoa ja instrumentointiin liittyvän projektin hoidon, valvonnan ja johtamispalvelun sekä teknisen ja kaupallisen projektinhallinnan ja laadunvarmistuksen. Varmistamme tarkalla ja jatkuvalla seurannalla ja johtamisella instrumentoinnin toteutuksen: suunnittelun, asennuksen, koestuksen, käyttöönoton ja käytön sekä dokumentoinnin.

Lue lisää

Instrumenttisuunnittelu

Tarjoamme osaavaa instrumentoinnin perus- ja detail-suunnittelupalvelua. Suunnittelumme sisältää tarvittaessa koko tuotantolaitoksen instrumentoinnin detail-suunnittelun kokoonpano- ja hankintapiirustuksista yksilölliseen piirikaaviosuunnittelun ja asbuild-dokumentaatioon. Tarvittaessa huolehdimme myös elinkaarenaikaisen dokumentaation ylläpidosta.

Lue lisää

Tarkastus- ja koestuspalvelut

Tarjoamme kriittisesti tarkastelevan tarkastus- ja koestuspalvelun. Meillä on kokemusta instrumenttilaitteiden, -komponenttien, ja -kaapeleiden koestuksista, testauksista, vianetsinnästä ja tarkastuksista kotimaan sekä ulkomaan projekteista. Autamme asiakasta varmistamaan instrumenttisuunnittelun, toteutuksen, asennuksen, testaukset ja testausmenetelmät, koestuksen ja dokumentaation paikkansapitävyyden sekä kokonaisuuden toimivuuden ja turvallisuuden.

Lue lisää

Asennusvalvonta

Tarjoamme asiantuntevan, osaavan ja opastavan asennusvalvonnan tilaajan ja toimittajan tavoitteiden saavuttamiseksi. Kokemuksemme instrumenttiasennuksista, ja -ratkaisuista, projektin läpiviennistä, ongelmien ratkaisemisesta, käyttöönotosta ja projektinjohdon tuesta työmaatoimintojen aikana on kattava. Asennusvalvontamme tavoitteena on varmistaa niin tilaajan kuin toimittajankin onnistuminen hankkeessa sekä auttaa ja tukea urakoitsijaa saavuttamaan työssään paras mahdollinen lopputulos.

Lue lisää

Käyttöönottopalvelut

Tarjoamme asiantuntevan, osaavan ja turvallisen käyttöönoton yksittäiselle instrumentille ja prosessikokonaisuudelle.
Huolehdimme turvallisesta, suunnitelmallisesta ja dokumentoidusta instrumenttilaitteiden käyttöönotoista sekä tarvittavista tarkastuksista.

Lue lisää

Huolto- ja kunnossapitopalvelut

Tarjoamme operatiivista koulutus-, huolto- ja kunnossapitopalvelua asiakkaan tuotantoa ja laatua ylläpitäen, tehostaen ja tukien. Palveluillamme autamme asiakasta pitämään automaatiojärjestelmät, kenttälaitteet ja instrumenttikomponentit jatkuvasti käytettävinä ja luotettavina niin turvallisuuden, toimintavarmuuden kuin mittatarkkuudenkin osalta. Teemme asiakkaan tarpeiden mukaan kuntotarkastuksia sekä mittalaitehuoltoja ja -kalibrointeja.

Lue lisää